Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@09:48:25 GMT

برپایی پویش عروسک های بومی و محلی در پارک ائل گلی تبریز

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۶۸۳۴۵

برپایی پویش عروسک های بومی و محلی در پارک ائل گلی تبریز

تبریز - پویش «دنیای زیبای کودکان امروز، با عروسک های بومی و محلی، هدیه ای از کودکان دیروز» در پارک ائل گلی تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز، این پویش طی سه روز با برنامه های مختلفی همچون برگزاری همایش، کارگاه های تخصصی و نمایشگاه در تالار اندیشه ائل گلی برپا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز تبریز در آیین آغاز این حرکت فرهنگی اظهار داشت: رویداد ۲۰۱۸ برای تبریز اتفاقی بسیار مبارک است که تنها در یک سال و تاریخ منتهی نمی شود.

محمدحسین حسن زاده در ادامه سخنان خود افزود: شاید نباید انتظار اتفاق بزرگی در تبریز ۲۰۱۸ را داشته باشیم اما باید بپذیریم که این آغازی برای موج اتفاقات گسترده در راستای توسعه همه جانبه شهر است.

مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز تبریز با تاکید بر جایگاه تبریز به عنوان شهری هویت دار بین کلانشهرهای ایران در منطقه قفقاز و خاورمیانه، تصریح کرد: تبریز ۲۰۱۸ آغازگری برای توسعه این شهر برای اقدامات خیلی بزرگ که در طی سالهای آتی باید اتفاق افتد به شمار می رود.

وی با تاکید بر اینکه در تمام دنیا ان جی او ها با یک فکر مشترک برای توسعه جامعه رهنمون می شوند، گفت: در تمامی جهان کلیدواژه هایی وجود دارد که همه به آن اعتقاد دارند که از جمله آنها می توان به ان جی او ها و توسعه پایدار اشاره کرد.

مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز با اشاره به پویش دنیای زیبای کودکان امروز، یادآور شد: اگر امروز کنار هم جمع شده ایم، آمده ایم تا دنیای کودکان امروز و دیروز و فردا را به یکدیگر ربط دهیم و امیدواریم این روحیه کودکی را برای توسعه فرهنگ و توسعه پایدار همراه داشته و این همایش برای انتقال فرهنگ ناب ایرانی اسلامی در قالب ۲۰۱۸ مثمرثمر باشد.

گفتنی است هدف از برگزاری این رویداد انتشار پیام صلح و دوستی پایتخت گردشگری کشور، آذربایجان شرقی به سراسر جهان و آشنایی مردم با جاذبه های گردشگری و آشنایی مردم با میراث طبیعی، میراث ملموس و ناملموس آذربایجان شامل صنایع دستی، فرهنگ، موسیقی، غذای محلی، افزایش گردشگر، معرفی تاریخ ایلات و عشایر در راستای آرمان های توسعه پایدار است.

از جمله نشست های تخصصی برگزار شده در این پویش سه روزه می توان به نقش صنایع دستی در توسعه گردشگری کشور، تاثیر معماری شهری در رشد و توسعه گردشگری پایدار، گردشگری و رشد اقتصادی و نقش سازمانها و تشکل های مردم نهاد در آرمانهای توسعه پایدار اشاره کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۸۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) در جمهوری اسلامی ایران و وزارت جهاد کشاورزی پروژه‌ای را با هدف اطمینان از اصالت غذا و مدیریت زنجیره تأمین مواد غذایی امضا کردند.

این پروژه با عنوان «کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تأمین غذا برای دستیابی موفقیت‌آمیز به اهداف توسعه پایدار» مطابق با چارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل متحد، اهداف توسعه پایدار و چارچوب برنامه کشوری فائو است.

این طرح دو ساله بخشی از برنامه همکاری فنی فائو است که در دسامبر ۲۰۲۵ میلادی به پایان می‌رسد.

این پروژه تحت نظارت معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، تقویت زنجیره تأمین شفاف و قابل اعتماد زعفران، تضمین امنیت و ایمنی مواد غذایی و تغذیه برای مصرف کنندگان را هدف قرار داده است و به دنبال پاسخگویی به چالش‌های ناشی از جهانی‌شدن عرضه مواد غذایی و پیچیدگی‌های تجارت مدرن، به‌ویژه در صنعت زعفران است؛ حوزه‌ای که ایران با تولید تقریباً ۹۰ درصد محصول جهانی جایگاه برتری دارد.

همچنین از تأثیرات این طرح می‌توان به تضمین دسترسی مصرف کنندگان به محصولات زعفران ایمن و اصیل از طریق افزایش ظرفیت برای مکانیسم‌های اجرایی مؤثر برای آزمایش کیفیت مواد غذایی اشاره کرد. این پروژه گامی مهم در جهت افزایش شفافیت و قابلیت ردیابی در صنعت زعفران است که در نهایت به امنیت غذایی و دستیابی به اهداف توسعه پایدار کمک می‌کند.

این پروژه نمونه‌ای از تعهد فائو برای تقویت سیستم‌های کشاورزی و غذایی پایدار است که با دستور کار جهانی برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار همسو می‌شود. فائو با همکاری با همتایان ملی و بهره‌گیری از تخصص، قصد دارد توانمندی کشورهایی مانند ایران را در تاب‌آوری و پایداری بخش‌های کشاورزی ارتقا بدهد.

کد خبر 6099002

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • کاشت ۴۰ هزار بوته گل رز در جنوب غرب تبریز
  • برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج تبریز
  • احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • پویش ملی سلامت دهان و دندان در تبریز، ۱۸ و ۱۹ اردبیهشت
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز