Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی قائم ‌مقام شهردار تبریز گفت: مجموعه پارک بزرگ تبریز در ابعادی بزرگتر از ائل گلی و در راستای توسعه شهری به خصوص در ورودی شهر، به زودی عملیاتی می‌شود.

رسول موسایی در حاشیه جلسه هیات راهبردی پروژه‌های کلان شهرداری تبریز، گفت: قرارداد شهرداری تبریز و قرارگاه خاتم الانبیاء با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای احداث پارک بزرگ و ساماندهی میدان ‌چایی منعقد شده است که این میدان در مرکز شهر از پتانسیل بالایی برخوردار بوده و می‌تواند جذابیتی برای شهر ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محدوده میدان‌ چایی از سه راهی اهر آغاز شده و تا پارک بزرگ ادامه دارد که با ساماندهی آن، پتانسیل جدید گردشگری در کلان شهر تبریز ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: مجموعه پارک بزرگ تبریز نیز یکی از بزرگترین پروژه‌های شهرداری تبریز است که در سنوات گذشته، تملک‌های آن انجام شده و به لحاظ محدوده وسیع و ضرورت حفاظت از آن،  تصمیم گرفتیم کشاورزان نیز به فعالیت خود ادامه دهند و در همان راستا در نظر داریم این پارک به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری تبریز حفظ شود.

موسایی اضافه کرد: دغدغه مجموعه شهرداری تبریز و اعضای شورای شهر این است که برای شهر تبریز با وسعت و جمعیتی در حد کلان شهر، مجموعه ائل گلی کفاف نکرده و پارک بزرگ تبریز که ظرفیت‌های ورزشی، تفریحی و کشاورزی را در خود جای داده، می‌تواند به قطب جدید گردشگری در این بخش از شهر تبدیل شود. 

وی گفت: درختکاری و فضای سبز در دو سه سال گذشته توسعه یافته و آنچه ما می‌خواهیم این است که پارک بزرگ تبریز را به یک مجموعه گردشگری بزرگ در سطح کشور تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: تلاش داریم تا وضعیت موجود پارک و کاربری‌های کشاورزی آن منطقه را حفظ کرده و این مجموعه را تحت عنوان پارک کشاورزی فعال کنیم که همشهریان عزیز بتوانند از نزدیک شاهد کاشت سبزیجات باشند و در کنار آن گلخانه‌هایی نیز برای پرورش گل‌های زینتی و دیگر محصولات گلخانه‌ای در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: مطالعات اولیه پارک بزرگ آغاز شده است و در جلسات مستمر در کمیته راهبردی، مشاوران پروژه نتیجه مطالعات خود را درباره بخش‌های مختلف تعریف شده در پارک ارائه می‌کنند که پس از تصمیم‌گیری برای اجرا، عملیات اجرایی پروژه تسریع می‌یابد.

به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، به گفته قائم ‌مقام شهردار تبریز سال گذشته سه قرارداد بزرگ با مجموعه خاتم‌الانبیا منعقد و طرح‌های پارک بزرگ تبریز، پروژه مرکز دفن بهداشتی پسماند و در نهایت بزرگراه ولایت که در راستای بحث پدافند غیر عامل و خروج در شرایط اضطراری آغاز شده است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پارک بزرگ تبریز شهرداری تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۵۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در دنیای امروز پارک‌های شهری به عنوان یکی از فضا‌های عمومی، به دلیل دارا بودن کارکرد‌های گوناگون اجتماعی، اقتصادی و اکولوژیکی، جزء مهم‌ترین بخش‌های محیط‌های شهری به حساب می‌آیند که نبود یا کمبود آنها می‌تواند اختلالات جدی در روند زندگی شهروندان ایجاد کند. اهمیت فضا‌های سبز شهری تا بدان حد است که امروزه وجود این کاربری به‌عنوان یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی جوامع به‌حساب می‌آید.

فضای سبز حق همه شهروندان است

از طرف دیگر بوستان‌ها و فضا‌های سبز شهری به علت کارکرد‌های مختلفی که دارد از دیرباز مورد توجه مردم قرار داشته چراکه حضور در پارک به بهبود کیفیت زندگی شهری کمک می‌کند و به همین دلیل به محلی برای تجمع گروه‌های مختلف اجتماعی در آن شده است.
اگر پارک‌ها را صرفا محیطی سبز، بی‌دفاع و فاقد هرگونه فعالیت اجتماعی وفرهنگی در نظر بگیریم شاهد رشد و توسعه انواع آسیب‌های اجتماعی در آن قسمت‌ها خواهیم بود. با توجه به حضور نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها در بوستان‌ها و فضا‌های سبز و تامین امنیت روانی آنها این مسئله از اهمیت دوچندانی برخوردار می‌شود.

فعالیت‌های فرهنگی در بوستان‌ها افزایش می‌یابد

مدیریت شهری باید بتواند پارک‌ها و فضا‌های سبز را به نحوی مدیریت کرده که شرایط حضور همه شهروندان اعم از کودکان، خانواده‌ها و سالخوردگان در آن محل‌ها فراهم شود. در این رابطه نرگس معدنی‌پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ضمن تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی را در پارک‌ها و بوستان‌های شهر باید افزایش داد معتقد است باید توجه ویژه‌ای به ایجاد زیر ساخت‌های فرهنگی و اجتماعی در پارک و بوستان‌های شهر شود و این یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

شهرداری تهران از گذشته در مناطق مختلف ۲۲ گانه شهر تهران اقدام به ساخت خانه‌های فرهنگ و برگزاری کلاس‌ها و برنامه‌های متنوع در محل بوستان‌ها و فضای سبز می‌کرد تا بتواند مدیریت فرهنگی پارک را به نحو صحیح عهده‌دار شود.

آن‌طور که از صحبت‌های معدنی‌پور بر‌می‌آید در پارک‌ها نه تنها باید برنامه و فعالیت‌های متنوع فرهنگی هنری اجتماعی و ورزشی با رویکرد خانواده محوری طراحی و اجرا شود، بلکه یکسری ساختار و زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی نیز در آن باید ایجاد شود تا به کمک آنها بتوان مدیریت فرهنگی و اجتماعی در پارک‌ها را تقویت کرد.

مدیریت بر عهده مردم

همانطور که پیش از این در سازمان فرهنگی و هنری اکثر خانه‌های فرهنگ محله در پارک‌ها ایجاد می‌شدند تا آنها مدیریت فرهنگی پارک را به عهده بگیرند البته شهرداری تهران تلاش کرده تا با ایجاد شرایط حضور اقشار مختلف مردم در فضای پارک‌ها موقعیتی را فراهم کند که در کنار دریافت خدمات، شهروندان بتوانند محیط را مدیریت کرده و از بروز انواع آسیب‌ها جلوگیری کنند.

پروژه مشارکت مردم کلید خورد

در راستای اجرای این هدف برای سپردن بخشی از مدیریت بوستان‌ها و فضای سبز شهری به شهروندان در کنار توسعه خدمات اجتماعی و فرهنگی به افراد مانند طرح‌ها ورزشی، بازارچه‌های محلی، کافه‌‎های سیار و ...، پروژه ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ کلید خورده است.

یکی از نیاز‌های مردم مسجد است

یکی از این پارک‌های بزرگ که اخیرا سروصدای زیادی هم به پا کرده، پارک قیطریه است. علیرضا زاکانی شهردار تهران درخصوص ساخت مسجد در این پارک بزرگ می‌گوید که پارک قیطریه را به عنوان جایی که نیاز‌های مردم را تامین کند، مد نظر قرار دادیم و یکی از نیاز‌های مردم هم مسجد است.

همچنین وی در ادامه ضمن تاکید بر اینکه در روند ساخت مسجد هیچ درختی قطع نمی‌شود بیان کرد: فقط موضوع مسجد مطرح نیست بلکه امکاناتی در موضوعات مختلف مثل مجموعه‌های آموزشی یا خدماتی در این پارک و دیگر پارک‌های فرامنطقه‌ای تهران که شرایط این کار در آنها وجود دارد، ساخته خواهد شد.

هیچ درختی قطع نخواهد شد

شهردار تهران در کنار بازدید حضوری از پروژه احداث مسجد در این پارک تاکید داشت که هیچ درختی نباید قطع شود و برهمین اساس نقشه اولیه احداث مسجد تغییر کرد و در حال حاضر، فقط چند نهال کوچک در محل نقشه جدید قرار دارد که قرار شد آنها نیز به بخش دیگری از پارک در کنار مسجد منتقل شود.

با این حال زاکانی به شهروندان اطمینان داد که پیشنهادات و نظرات آنها را مورد نظر قرار داده و همه تلاش خود را برای رضایتمندی و ارتقا سطح خدمت رسانی و فرهنگی اماکن شهر تهران از جمله پارک‌ها به کار خواهد بست.

تهران به سوی سبز شدن

پایتخت هم اکنون حدود ۲۴۰۰ پارک و بوستان دارد که در همین رابطه سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار اصله درخت به فضای سبز اضافه شد. برنامه شهرداری تهران قطع درختان و یا توقف توسعه فضای سبز نیست بلکه با ایجاد بوستان‌ها و پارک‌ها تلاش می‌کند تا محلی برای آسودگی از شلوغی و آلودگی شهر فراهم کند. 

در نهایت پارک‌ها محلی برای است تفریح و استراحت تعبیه شده‌اند که نباید با وقوع سایر آسیب‌های اجتماعی در آن، حق استفاده از پارک برای شهروندان گرفته شود. می‌توان با مدیریت صحیح و افزایش فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در این محل شرایط حضور همه اقشار جامعه را در بوستان‌ها فراهم کرد. امیدواریم که در آینده شاهد مشکلات و مسائل چالش برانگیز در فضاهای سبز شهری نباشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پارک فناوری پردیس به زودی بهشت نوآوران آسیا خواهد شد
  • کاشت ۴۰ هزار بوته گل رز در جنوب غرب تبریز
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • اقدام جنجالی هواداران پاری سن ژرمن؛ آتش زدن بنر بزرگ دورتموند! / عکس
  • احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج تبریز
  • احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز
  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • مجوز راه‌اندازی پارک آبی در ابهر دریافت شد